3Sprouts®

3Sprouts® Košara za shranjevanje igrač Dinozaver

3Sprouts® košara za shranjevanje igračk je čudovit in nadvse uporaben dodatek za otroško sobico. V košaro priljubljene blagovne znamke 3Sprouts® lahko shranite tudi druge malčkove potrebščine; pleničke, otroške obleke, knjige in druge dodatke. Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Na zalogi v trgovini BTC Diamant
Redna cena 29,90 € Akcijska cena 25,42 € (-15%)
   
-15%

Barve, ki narišejo nasmeh na obrazu

Otroški dodatki 3Sprouts® bodo v vsak kotiček vašega doma prinesli veselje in smeh in ga napolnili z dobro voljo. Kreativna ekipa priljubljene blagovne znamke, z mednarodno oblikovalsko zasedbo, že vrsto let navdušuje z dodatki za otroke, ki čudovito dopolnjujejo vsako otroško sobico in malčkov igralni kotiček. Košarica za igrače je prelepo darilo za otroka v vsakem starostnem obdobju. Otroci obožujejo 3Sprouts®, saj si lahko sami izberejo poljuben motiv: svojo najljubšo živalico, ki bo krasila njihov najljubši dodatek v sobici.

Barve, ki narišejo nasmeh na obrazu

Pospravljanje je lahko zabavno

Res je! Pospravljanje je lahko zabavno in tudi povsem enostavno opravilo, ki malim zakladkom in staršem ne bo vzelo veliko časa. V košarico lahko v le nekaj trenutkih pospravite različne otroške igrače, ki ostanejo v odprti košari otrokom hitro dostopne za čas, ko se želijo ponovno igrati. V košarici za malčkove igračke bodo pospravljeni vsi avtomobilčki, punčke, lego kocke, plišaste igračke in drugi dodatki za igro. V košari 3Sprouts® lahko shranite tudi dojenčkove dodatke za nego in prosti čas, pleničke in tetra pleničke ter sezonska otroška oblačila in dodatke.

Pospravljanje je lahko zabavno

Vsestranski dodatki za otroško sobico, ki navdušujejo male zakladke, mamice in očke

Košara za igračke praktičnih dimenzij se lahko v času, ko ni v uporabi enostavno zloži. Trpežno bombažno platno omogoča trdnost, zato lahko košaro do samega vrha napolnite z malčkovimi lesenimi igračkami, lego kockami, plišastimi igračkami, knjigicami in pobarvankami. Košare za igračke 3Sprouts® so tako prikupne in priročne, da navdušujejo tudi mamice in očke. Nemalokrat so postavljene v osrednji dnevni prostor, kjer si malček ustvari svoj dnevni igralni kotiček. Tako vsak dan razveseljujejo družinice po vsem svetu.

Vsestranski dodatki za otroško sobico, ki navdušujejo male zakladke, mamice in očke

Nalezljiva smeh in sreča

3Sprouts® že več kot 10 let navdušuje otroke in starše po vsem svetu. Danes so razveseljivi otroški dodatki te blagovne znamke na voljo že v več kot 500 svetovnih trgovinah z otroško opremo in dodatki. Blagovna znamka 3Sprouts® nudi družinam priročne in nadvse prikupne dodatke; škatle za shranjevanje igrač, zabojnike za igračke, koše za perilo, igralne podloge, otroška knjižna stojala, otroške organizatorje za avtomobilske sedeže, stenske organizatorje, škatlice za malico, vrečke za malico, organizatorje za pleničke in koške za pleničke in nego dojenčka. 

Nalezljiva smeh in sreča
Tehnične podrobnosti

Uporaba:

 • Košara za shranjevanje igrač, pleničk, dodatkov za otroško nego, otroških oblek, koš za perilo
 • Prikupen dodatek za otroško sobico
 • Praktičen dodatek za malčkov igralni kotiček

Dimenzije:

 • Višina: 44,45 cm
 • Premer: 43,18 cm

Košara za shranjevanje igrač:

 • Praktična in hitro dostopna
 • S prikupnimi barvnimi motivi živalic
 • Prostorna in trpežna
 • Material: 100% bombažno platno, barvna aplikacija iz poliesterskega filca, notranji premaz iz polietilena
 • Čudovit dodatek za otroško sobico ali igralni kotiček
 • Prelepo darilo za malčkov rojstni dan
 • Zlaganje košare, ko ta ni v uporabi
   
Navodila za vzdrževanje
 • Čiščenje notranjosti s čisto vlažno krpo
 • Čiščenje zunanjosti le na mestu madeža
Tehnične specifikacije
SKU IBNDIN
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka 3Sprouts®
EAN 0696859272523
Model 3Sprouts Košara za shranjevanje igrač
Predviden dobavni rok Trenutno nedobavljivo
Spol Nevtralen
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!