BeSafe®

BeSafe® Ogledalo

BeSafe® poleg varnosti skrbi tudi za visoko uporabnost avtosedežev z raznolikimi in koristnimi dodatki. Z BeSafe® otroškim ogledalom stik z otrokom je še lažji. Več o izdelku
Na zalogi za spletni nakup
Ni na zalogi v trgovini Emporium BTC
€16,99
Najnižja prodajna cena v zadnjih 30 dnevih: €13,52
€16,99
   

Poskrbljeno za nadzor dojenčka

BeSafe® ogledalo je dodatek, ki ga boste potrebovali med vožnjo vašega otroka v nasprotni smeri vožnje. Z ogledalom boste vedno imeli nadzor nad svojim otrokom, z lahkoto boste spremljali njegove reakcije in vedenje. Ogledalo se lahko uporablja z naslednjimi avtosedeži: iZi Go, iZi Go Modular i-Size, iZi Kid, iZi Combi, iZi Plus, iZi Moduar i-Size.

Življenje je čudovito potovanje

Z otroci se začne nova pot. Skupaj. Bodite radovedni in odkrijte zanimive kotičke v bližini doma. Uživajte v vseh majhnih, a velikih čudesih na svoji poti. Pustolovski duh in občudovanje življenja je skandinavske DNK in je izhodišče vsega, kar predstavlja blagovna znamka BeSafe®. Družino BeSafe®, ki jo je leta 1963 ustanovila norveška družina Torgersen in jo vodi že četrta generacija, vodi močna strast: zagotoviti varnost otrokom in staršem, ki se z vsakim dnem odpravijo v svet. Za otroka je vsaka pot še neraziskana, vsaka žival, cvetlica, vonj… vse je nekaj novega, kar še mora spoznati. Tudi potovanje v trgovino je lahko majhna pustolovščina, če to želite. In včasih je lahko ravno mali naključni trenutek, tisti trenutek, ki se ga boste večno spominjali. Torej, pojdite - raziščite življenje skupaj!

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Uporaba z avtosedeži iZi Go, iZi Go Modular i-Size, iZi Kid, iZi Combi, iZi Plus in iZi Moduar i-Size
Vključeno v ceno
  • BeSafe® Ogledalo
Navodila za vzdrževanje
  • Upoštevajte priložena navodila
Tehnične specifikacije
SKU 10010169
Dobavljivost Na zalogi
Blagovna znamka BeSafe®
EAN 7043485110140
Predviden dobavni rok 10-15 delovnih dni
Spol Nevtralen
Garancija 2 leti
Kolekcija Celoletna
Oddaj svoje mnenje o izdelku
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!